Avengers: Infinity War

10. Maj 2018 kl 19.00, Ry Biograf

Kom med til en aften i filmens tegn hos Ry Biograf, sammen med SubReader. Her inviterer vi alle SubReader brugere i biografen til en god og hyggelig oplevelse.

Der vil til dette event kun være 100 ledige pladser. Bestil din billet i dag, for kun 50 DKK.

Dato
10. Maj 2018 kl 19.00

Adresse
Ry Biograf
Kyhnsvej 4, 8680, Ry

Generel information
Pris billet: 50 DKK (spar 40 DKK)
Pris SubReader: Gratis
Antal billetter: 100

En oplevelse for alle med læsebesvær

I SubReader har vi en ambition om, at undertekster ikke skal være en udfordring, om man så er barn, ordblind, blind, svagtseende eller generelt har besvær med tekster. Derfor tilbyder vi nu app’en SubReader, som kan læse undertekster op i biografen.

Vi inviterer derfor til en fælles aften i godt selskab, hvor man kan komme ind og se den nye Avengers: Infinity war med SubReader. Aftenen vil udover filmen indeholde konkurrencer, samt en introduktion til SubReader, og hvordan man kan bruge denne app til at åbne op for en verden af film og serier.

Få din billet i dag

Da biografer har begrænset med plads, har vi kun et begrænset antal af billetter. Derfor anbefaler vi, at man hurtigt sikrer sig sine billetter til vores event, for at være sikker på, at kunne deltage. Billetten til dette event koster kun 50 DKK (spar 40 DKK), og rabatten er sponsoreret af Ry Biograf.

Vil du følge os på vores rejse, og høre mere om nye events mm.?