Solo: A Star Wars Story

27. Maj 2018 kl 16.00, Grenaa Biograf

Kom med til en aften i filmens tegn hos Grenaa Biograf, sammen med SubReader. Her inviterer vi alle SubReader brugere i biografen til en god og hyggelig oplevelse, med en af årets store nyheder; Solo: A Star Wars Story.

Der vil til dette event kun være 60 ledige pladser. Bestil din billet i dag, for kun 100 DKK.

Dato
27. Maj 2018 kl 16.00

Adresse
Grenaa Kino
Østergade 7
8500, Grenaa

Generel information
Pris billet: 100 DKK
Pris SubReader: Gratis
Antal billetter: 60

En oplevelse for alle med læsebesvær

I SubReader har vi en ambition om, at undertekster ikke skal være en udfordring, om man så er barn, ordblind, blind, svagtseende eller generelt har besvær med tekster. Derfor tilbyder vi nu app’en SubReader, som kan læse undertekster op i biografen.

Vi inviterer derfor til en fælles aften i godt selskab, hvor man kan komme ind og se den nyeste film fra Star Wars universet; Solo: A Star Wars Story med SubReader. Aftenen vil udover filmen indeholde konkurrencer, samt en introduktion til SubReader, og hvordan man kan bruge denne app til at åbne op for en verden af film og serier.

Få din billet i dag

 Da biografer har begrænset med plads, har vi kun et begrænset antal af billetter. Derfor anbefaler vi, at man hurtigt sikrer sig sine billetter til vores event, for at være sikker på, at kunne deltage. Billetten til dette event koster kun 100 DKK.

Vil du følge os på vores rejse, og høre mere om nye events mm.?