∼10% øget kundegruppe

 

401.000 ordblinde

 

Socialt ansvar

Hvorfor SubReader?

SubReader er en app der for personer med læsevanskelighede, kan hjælpe med at få læst undertekster op, så man kan være med til en hyggelig biograftur, på sammen vilkår som alle andre.

Appen fungerer ved, at man skanner en QR kode uden for biografsalen, hvorved telefonen og biografen forbindes. Herved vil underteksterne på lærredet også blive læst højt gennem telefonen. Ved kun at benytte den ene øresnegl fra telefonens headset, kan man både høre lyden fra filmen og lyden fra oplæsningen. På samme tid undgår man, at forstyrre andre biografgængere.

En unik mulighed

Vi synes alle skal have ret til at nyde en god film i biografen med venner og familie. SubReader app’en er derfor udviklet med fokus på, at kunne bruges så diskret som muligt, og uden at forstyrre andre.

Med SubReader, kan du tage din telefon med i biografen, og opleve filmen på samme vilkår som alle andre.

scr-app-001

Startpakke for biografer

Her vil det være muligt at finde og downloade materialer, der vil hjælpe din biograf, med at komme godt igang som værende ordblindevenlig.

grafik

Grafisk materiale

Ved køb af SubReader systemet, medfølger der en række grafisk materiale som kan bruges i biografen. Dette inkluderer blandt andet bannere, videoer til lærrede/skærme, flyers mm.

SoMe

SoMe materiale

Dette materiale, vil gøre din biograf i stand til at markedsføre sig med SubReader på de sociale medier. Det indeholder eksempler på opslag og reklamer der kan bruges på for eksempel Facebook.

operator

Operatør materiale

For at komme igang med SubReader, er der en række materialer operatøren skal have. Dette indeholder blandt andet guides, FAQ, fejlfindingsdokument og velkomstbrev. Materiale individuelt for biografen, sendes pr mail.

presse

Pressemateriale

Medierne er meget glade for SubReader, og derfor vil din biograf uden tvivl kunne drage nytte af medierne i forbindelse med lanceringen. Her kan du finde det fornødne materiale til brug i forbindelse med pressen.

Kom i kontakt med os (ring på 60 14 35 51)

Hent SubReader i dag!

Få dine undertekster læst op med SubReader, på både iPhone og Android telefoner. Alt du skal gøre, er at gå ind på enten App Store, eller Google Play, hvor du kan hente SubReader.

buy-apple

buy-android

Følg med på vores Facebook

© 2019 – SubReader ApS

Sankt Gertruds Stræde 5, 5
1120, København K

CVR: 37258024

kontakt@subreader.dk

+45 60 14 35 51

Udviklet og ejet af Motrik IvS

kontakt@subreader.dk +45 60 14 35 51