Brug SubReader med streaming tjenester

iconfinder_magnifier_1370045

Step 1
Søg på din film

Det første du skal gøre når du åbner app’en, er at søge på den film/serie du skal se. Herefter kan du logge ind med dit streaming service login og så vil underteksterne komme frem.

iconfinder_b-87_4230289

Step 2
Synkroniser filmen

For at vi kan læse underteksterne højt på det rigtige tidspunkt, kræver det at vi ved hvor langt inde i filmen du er. Du kan derfor blot trykke på knappen nede i venstre hjørne og vælge hvor langt inde i filmen du er.

iconfinder_play-circle-outline_326584

Step 3
Tryk start synkront

Nu er du klar til at starte filmen. Alt du skal gøre er at trykke “play” i SubReader app’en og på dit TV samtidig. Nu vil underteksterne blive læst højt, synkront med at de vises på skærmen.

Brug SubReader i din lokale biograf

Step 1
Find en biograf

Inden du tager i din lokale biograf, kan du i SubReader app’en finde et kort med alle de biografer der understøtter SubReader. Her kan du se om din biograf har SubReader.

Step 2
Scan QR koden

Når du tager ind i biografen, vil du inden du går ind i salen finde en QR kode som du kan scanne med SubReader app’en. Når du har scannet koden er du klar til at se film.

Step 3
Nyd filmen

Du er nu klar til at se biograf filmen med oplæste undertekster. Læn dig tilbage, put dine høretelefoner i ørene, sæt telefonen på lydløs og nyd filmen ligesom alle andre.

Hent SubReader i dag!

Få dine undertekster læst op med SubReader, på både iPhone og Android telefoner. Alt du skal gøre, er at gå ind på enten App Store, eller Google Play, hvor du kan hente SubReader.

Følg med på vores Facebook